tiistai 13. elokuuta 2013

Neliskanttinen säilytyskori

Tein pienen, neliskanttisen säilytyskorin vanhoista Flip Flop-lankojen jämistä. Kaksi lankaa yhdessä, kuten näkyy. Siitä tulikin kivan jämäkkä.

maanantai 12. elokuuta 2013

Neon-sukat


Halusin ohuet villasukat ja löysin sopivaa lankaa Tuurin Kyläkaupasta. Lanka on saksalaista Hot Socks Neonia, jossa on 75% villaa ja 25% polyamidia. Käytin koon 2 puikkoja, koska käsialani on sen verran löysää.

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Pyöreä säilytyskori

Pitkästä aikaa päivitystä tähänkin blogiin! Tein kaksinkertaisesta Novitan Hanko-langasta säilytyskorin pyykkipojille. Tein tämän osittan liittyen pieneen ostoslakko-projektiini, jossa on tarkoitus karsia heräteostoksien tekoa. Olin aloittanut takin virkkaamisen langasta, kunnes tajusin, että inspiraatio ei riitä, eikä takkikaan olisi omaa tyyliä. Päätin sitten, että tekele saa päätyä hyötykäyttöön, varsinkin kun olen miettinyt paljon kulutustottumuksiani. Joten tässä on nyt kaksinkertainen hyödyllinen tekele.
Lanka on kaksinkerroin ja koukku oli kokoa 10. Pohjan tein ajatuksissani pylväistä, vaikka totesin, että kiinteät silmukat olisi parempia. Reuna on kiinteää silmukkaa ja reunan taitoin vielä kaksin kerroin. Aika kiva minusta!